snuttetuffsan

Alla inlägg under juni 2013

Av Sofie Karlsson - 25 juni 2013 20:51

Ja vad ska man äta för något?
Vad äter ni?

jag har gått på herbalife och ja vist var de bra men va hände när du sluta med de då? Jo klart du vara POFF gick upp allt :P
Men bra grejer du får i det allt så har du ingen lunch så vist ta en sån :)

Sen hoppa ja på LCHF och Gud va konstigt tänkte man först bara fett liksom nästan i alla fall :) men POFF så var man nere i kilona tappa över 10 kg på den dieten och det är heller ingen diet en LIVSSTILL !!
Så ja den är as bra vill du testa något annat kör LCHF hel hjärtat för de ska gå ;) men kör bara kör :)

Men jag fick mig en tanke ställare av brorsan för ett tag sen så ja slutade upp med LCHF gel hjärtat kör lite pö om pö. Men ja gått upp lite själv klart pendlar mellan 1 - 2 kg hela tiden men ja mår bra inte trött älskar livet äter va ja vill MEN ja rör mig efter det också :)

ENERGI IN ENERGI UT!!

Man lär sig något nytt varje dag om sig själv har ni tänkt på de? Jag lär mig mycket om min kropp va den pallar och inte pallar mat och hur mycket och hur lite mat.. Det är mycket med det hela!

Men nu ska ja sova i alla fall så puss god natt då :)

Av Sofie Karlsson - 25 juni 2013 17:50

Jo äntligen tillbaka :)
så kul!
så skönt
så underbart
vilket underbart liv ja får leva!!!

Ja är lyckligast känner ja så underbart! Mår så himla bra fick sånt härligt samtal idag på gymet av tränaren på actic tornet. Så härlig så peppande och hon fråga om min resa och va kul att prata med henne! Så vägde ja mig nu från början en start liksom :) och ökat muskler FINT ;) sen minskat fett FINT!! Och ålder i min kropp samma som min riktiga siffra 25 :) hihi

Så allt var ok tycker ja! Så nu är det vara komma igång på riktigt då ;)

Kände mig as snygg idag :) nya tränings kläderna <3

Men nu ska ja åka och handla en annan har ju fått lön på eftermiddagen :P

Av Sofie Karlsson - 24 juni 2013 19:58

Jajje men de se sista gången jag var hos tandläkarn för tanden :) skönt men de kommer en jävla räkning efter de med :/ non frivillig att betala? :P
Allt gick bra :)


Men Gud vad jag har shoppat Asså SHIIIT :) så kul soffan är tillbaka i det stadiet att det är kul att shoppa och inte bara ringar örhängen m,m utan kläder till mig själv och ja kommer i det mesta :) och min älskade mamma kom i en 36 :) GO mamma GO!!!

Jag handla som sagt på rea :) herre Gud har nog knappast hänt mig :P länge sen i alla fall men hitta massor!
Köpte: slitna byxor inte rea! En as fräch topp och en slapp/snygg tröja på REA Vera Moda :)
En grå tröja på Lindex. New yorker köpte ja en spets topp, militär färgad jacka :) och en svart topp med läder räm fram och bak även där på REAN!! :) Stadium REA ett par as läckra tränings byxor och ett fräscht linne till men linnet var sådär :/ kände mig tjock i den :/ men va fan ja vet att ja är smal alla behöver ju inte se min snygga kropp *ASG :D
Sen en sport BH och allt från SOC så klart :) på REA

Så gick vi in på lagerhaus och ja hitta mina ugglor :) jätte fina ljuslyktor en vän till mig la upp på instagram för ett tag sen :) och fick reda på vart dom Bode non stans :) så nu har lilla uggle familjen flyttat hem till lilla rosa huset <3 så fina!!!


Som sagt ja just de ja köpte en nagellack med :) hihi
Men det ska nog vara allt :) hihi

Puss kram :)

Av Sofie Karlsson - 24 juni 2013 17:36

Jo men vist :/ då var de dags igen!! Orkar inte med detta trams längre hoppas de är sista gången nu för denna tand!! Så håll tummarna för mig tack :)

Och ni kommer få mannekäng visning sen Asså shiiiit va jag har handlat :) så nöjd och på rean med :) de är inte likt mig ska ja liksom handla så skiter ja annars i vad de kostar är den snygg så tar ja den men den ska vara så jävla snygg för pengarna :P hehe
Men mycket på rean toppar, tröja, och äntligen nya snygga slitna byxor :) och ja kommer lätt vara snyggast på gymet imorgon :)

Men de får ni se sen nu ska ja in och fixa till tand Jäveln!!

Puss kram så länge ! <3

[Bild]

Av Sofie Karlsson - 24 juni 2013 05:57

står på jobbet och inväntar lilla Lovisa för kontors städning sedan tillbaka till städar kontoret för lite kontors göra :) sen ut på hs med Zabina :) ska köra henne allt ja kan och de är väl inte så mycket :P men lite i alla fall!
Sen hoppas ja kan få sluta för gå med älskade mammi på stan i efter middag och sen vidare till tandläkarn en sista gång får ja hoppas :)
Så hoppas på lite shopping idag :)
Hade även tänkt att träna idag men de hinns TYVÄR inte med idag :/ skit men men finns fler dagar att träna på ;) hihi

Och jag vaknade ut vilad :) så himla skönt sov som en stock kanske inte så lustigt putsat fönster på kompisens hus plus städat hela kåken åt honom ;) så hoppas han håller det fint tills lördag när vi kommer ;) hihi

Nae ni puss kram på er så ska jag börja jobba :)
Ha de fint

Av Sofie Karlsson - 23 juni 2013 20:50

Förlåt mig <3

Av Sofie Karlsson - 21 juni 2013 18:03

Glad midsommar <3

Av Sofie Karlsson - 21 juni 2013 12:25

Japp då är de väl bara 6 mån kvar till julafton då :P hehe!
Ja som sagt då var det redan midsommar! Så fort de ska gå hela tiden :/ tycker ja inte om. Men skönt att de är sommar när vi haft 7 månader av vinter så hoppas på en fortsatt trevlig och varm sommar och även idag på självaste midsommar afton :) men tror de blir skit väder till kvällen :/ men va gör de när man kommer ha fina vänner omkring sig :) kommer bli en toppen kväll tror ja :) så är ju frågan vad man ska ha på sig ja tror nästan ja vet :P mina svarta byxor och min nya militär gröna skjorta :) bild kommer senare om ja hinner men ska försöka :)

Men nu slappa för att min huvudvärk ska släppa så jag är stadig tills kvällen :)


puss kram Snyggingar <3

Presentation


Hejsan Sofie heter jag är 26 år och jag har levt ett överviktigt liv och tog tag i de livet och blev ett resultat av -39kg men så pang på 1 år så gick jag upp 20kg!!!

Så nu är jag på väg igen med ett kämpande av en vilja av stål!!



 
  

Andra sidor ja gillar :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkivet

Se tillbaka på förra året


Skapa flashcards