snuttetuffsan

Alla inlägg under juli 2013

Av Sofie Karlsson - 8 juli 2013 16:38

Ja var är solen någon stans de är ju inte varmt ute? Är de något stort moln över oss? Ja som hoppades på att sola när ja kom hem :- / men ja har klät av mig i alla fall så ligger på gräsmattan och tar så många solstrålar ja kan :D

Mycket bra jobb dag idag jobbat med Carro och även träffat min älskade Cissi kom förbi för hämta syrran ååå va glad ja blev när hon kom <3
Sen tänkte gött käkat lunch så alt klart på jobbet så tänkte dra mig mot gymet men ringde chefen för en grej ja skulle prata med honom om och då sa han vi kan ta de om 30 min för ja kommer ju till dig då! Va??? Eeeee aaaa de blir bra :P
Eller ska vi ta de non annan dag nej då träning kan vänta :)
Så var ju tur ja ringde han! Hehe
Men sen gymet och Asså SHIIIT va svettig ja blev de bara rann här och där då vet man att man tar i ordentligt!!!! Gött!!

Nu ligger ja på gräsmattan och inväntar Karln han kommer väl snart :)

Så puss och hej så länge <3

Av Sofie Karlsson - 7 juli 2013 22:03

Japp 5 tränings pass av 7 dagar de är bra och skönt!

Så fick nya schemat i tisdags sen har jag haft löppar pass emellan gymet och i fredags körde ja ju första gången med nya schemat och SHIIIT vilket pass och man kan säga så här svetten bara rann om mig :D så jävla skönt men kunde inte köra två st övningar för dom var ju så klart upptagna :/ men dom får ja testa imorgon :) för då är de gymet som gäller!

Sen löppar passen ja kört har gått kanon och skorna gör sitt kan ja lova er älskat dom asics <3 och intersport!!

Men nu ska ja njuta gör fullo för denna veckas jobb och träning ja gjort innan de är dags för att ladda batterierna inför nya veckan som kommer :)

Puss god natt på er <3

Av Sofie Karlsson - 7 juli 2013 16:14

Jo då det vart en toppen kväll ;)
Lugnt och skönt mycket dans ett tag och sedan bra med alkohol ;) hehe

Sen blev det en runda i skogen så mor och fars kompisars hund bet sönder kopplet och stack till skogs så ja gick ett varv hos grannarna och men då gick ja in och hämta Bitzi så vi gick på efter sök och hon sökte på bra och vi hitta honom ja hörde han källa så vissla till högt då sluta han :) så Bitzi var duktig tycker ja för att vara första gången ;)

Men sen gick vi upp för dansa av kalorierna :P hehe men sen gick ja hem efter Ida <3 åkte hem så kl 2.00 låg ja i sängen de var skönt :)
Så vakna toppen bra! Så skönt har nog skärpt mig efter dom senaste gångerna :P hehe
Men idag slappat träffat farbror som var hos oss imorse. Sen kom världens bästa brors barn Nelie och Nisse ;) mys mys mys!!

Men nu är det dags för hemfärd med mor och far som ska skjutsa hem mig nu :) så blir kvälls mat hos oss och fika sen blir de förberedda sig inför jobbet imorgon biti :) med lilla C som kommer jobba hos oss i 4 veckor :) duktig tjej!!


Så puss kram på er <3

Av Sofie Karlsson - 6 juli 2013 16:08

Jo då imorse blev de 2 km PW sen som sagt ner till kisa handla sen hem svida om och gav mig ut på en löppar tur ;) härligt!
6 km blev de så kjättestorp grönede runt ;)

Men bara invänta nästa pass log dansen ;) hihi

Men nu duschen så puss kram

Av Sofie Karlsson - 6 juli 2013 11:00

Hurtbullen Jajje en morgon PW blev det med min underbara vovve <3
Så ner till vägen och vände så 2 km blev de ;)
Så nu ner till kisa en sväng fixa systemet och in på den lilla fina butiken ;)

Sen hem igen äta något lätt så ska ja nog ge mig ut på en löppar tur runt byn :)

Puss kram Så länge :)

Av Sofie Karlsson - 6 juli 2013 00:08

Ja nu på kvälls kvisten så tog jag mig en min PW med älskade Bitzi hemma hos mor och far <3
Gina naturen,markerna,sjöarna m,m ni som inte varit här kan inte förstå hur fint de är!
Men när jag gick där på vägen så börja jag tänka på hit de var för 39 kg sen hur orka ja ens gå? Göra något överhuvetaget ?
De börja jag tänka på för ja traska på som aldrig förr gick fort som fasen så då börja ja tänka på hur var de då?

Ja envis som jag är så gick ja ju men träna upp mig själv sakta men säkert men flåset de hade jag urs!! Flåsade om ja hick 10 trappsteg liksom de kommer ja ihåg så väl att mamma gick bakom mig engång och sa men Gud Sofie va du flåsar :/ de är inte så roligt att höra kan man säga mer man själv liksom viste om de men andra börjar märka då blir de ja va ska ja skriva :/ .. Men pinsamt, jobbigt m,m man börjar tänka väldigt mycket på att va jobbigt allt är och hur man ser ut m,m
Men hur gjorde ja när ja var med på pass på gymet ja kan inte fatta att ja orka för körde samma tempo som alla andra men som sagt jag är en sån person har ja sagt att ja ska göra något så gör ja de och envis som sagt!
Va kul de skulle vara om man hade sitt gamla ja Brevid sig när man är ute och går och bara se hur sagta man gick! Men de går ju inte :P
Men man har i tanken hur de kunde va!

Så då känner man sig som sagt så himla pepp nöjd glad stolt över sig själv de man gjort med konditionen ;)

Men nu ska ja sova förstår ni om ja ska orka imorgon och vara med på hela log festen :P

Puss god natt!!

Av Sofie Karlsson - 5 juli 2013 18:40

Jo då i helgen drar ja på mini semester ner till lilla kisa ;)

Hem till mor och far, Karln ska endå jobba så kan jag och Bitzi åka och roa oss i kisa :)
Så nu på väg ner älskling åker ner med mig så slipper ja köra hem på söndag för ja kan tro att ja blir lite bakis på söndag :) hehe
För imorgon då är planerna så att springa runt grönede kjättestorp sedan åka och handla och sen börjar nog partyt :) hehe så log fest för "ungdomarna" hihi
Så ska bli kul träffa massa gamla kompisar :)

Men innan ja landar i kisa blir de att åka och köpa cider och öl ;)
Så puss kram så länge <3

Av Sofie Karlsson - 5 juli 2013 15:56

Ja Gud så skönt tänkte ja sitta i lugn och ro på kontoret och fixa och ordna med allt men de blev ju inte så denna fredag. Så fick hoppa in och jobba med Therese idag lite o planerat kan man säga ja hade ju inte på mig jobbar kläder utan ja hade hålliga jeans och ja svarta tröjan med städarna på men tur är att vi hade extra kläder på jobbet!!

Så väl jobbat klart ute så blev de snabbt kontors arbete för hade ju en privat tid att passa på gymet med me J! Så tillbaka efter 1,5 h på gymet så hämta nyckel kolla till de så for ja till Skanska för tömma soppor sen vidare till blomsterlandet för handla till mor.
Men nu hemma och jag har ätit och nu slappar i soffan och funderar kring livet och tack alla fina ni som peppar mig och tror på mig!!

Älskar er!!

Puss kram <3

Ovido - Quiz & Flashcards