snuttetuffsan

Direktlänk till inlägg 19 november 2014

Trött tröttnar skiter i eller inte bry mig eller bry sig!

Av Sofie Karlsson - 19 november 2014 20:07

Ja en förtvivlad liten Sofie är det idag!
När jag åker runt och jobbar så blir det bara fel! Köper macka för inte hinner äta lunch plus en godis för peppa till igen! Jobbar på så gott de går och klockan går och ingen plånbok på mig och poff så var de dags för sluta klockan är redan 16.00 och ej käkat non lunch!!!!! Bara en jävla onyttig mack jävel och godis bit!!! FUCK!!
Ja det är ju bättre en inget alls! Men jag vet ju mycket väl att jag blir ju inte smal av det där! Men jag bara orkar inte längre med allt jävla KÄNPANDE!
För tamefan allt! Och tamefan JÄMT!! Så jag vill inte längre! Eller vill ja de?
Ja jag vet inte de heller längre!
Och jag vet inte varför! Men när allt bara skall gå emot en när de går så in i helvetes bra så är de inte kul att ställa sig upp igen från ligga ner i gruset!!!

Men jag vet ju mycket väl att strunta i de funkar inte, det blir inte bättre, jag mår bara sämre, så KÄMPA vidare vidare vidare vidare vidare vidare!!!!

Det är så att man fäller en tår för varje dag som går för man orkar bara liksom inte längre! Och folk som ser upp till en m,m vill ja inte svika det är det värsta jag vet! Men alla är inte fel fria även JAG är inte felfri! Jag har tyvärr mina dagar jag med som alla andra!!! Men jag vill inte ha såna dagar!
Det jobbigaste jag vet som är varje vecka det är tisdag kvällarna! När jag håller pass och jag känner mig så stor så där JÄTTE STOR!!! Känner mig inte som instruktör.
Instruktör i mina ögon är small snygg sexig m,m men nja det finns icke något där att hämta hem där!

Jag fick ett meddelande för ett tag sen av coachen om att han tyckte de var så kul att se mig så glad m,m och det är super kul att höra! Men är det så? Är jag glad? Eller kör jag bara en fasad? Ja jävla bajs de kan bli ibland!
Körde pass igår efter ja jobbat på gymet och körde lite lyfte mark m,m och gick bra men 3 lyft så fick jag så himla JÄVLA ont i händerna!!! FAAAN! Så jag kan inte då de går inte och jag tycker jag är så himla dålig då att jag gnäller över lite ont i händerna men jag kan inte. Och sen har jag ju fått ett schema av coachen och tycker fan de är jobbigt pga av jag vill ju köra schemat men kul när man inte kan pga av händerna, Urs så jobbigt de är!! :/ :/ vill så gärna köra igenom detta schema!!!

Vill!
Kan!
Ska!
Orka!
Kämpa vidare!

Men de får vara jobbigt ibland!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie Karlsson - 8 april 2015 20:21


Jo men då var det dags för mig att åka på feber och svidande hals. Suck suck suck. Det värsta är nog att jag inte kan stanna hemma imorgon för jobbet kallar!!! :/ Men några dagar kvar så är det helg! Så får väl vila min kropp då! Puss kra...

Av Sofie Karlsson - 7 april 2015 21:46

ja herejisses vilken dag fullt ös på jobbet JA! Möte på möte på möte! Men flyttat bra himla bra! Efter jobbet ja det är ju tisdag så är det ju dags för gymet! Klockan 18.20 kommen sambon och hämtar monstret hos mig! Och han frågade ska du in...

Av Sofie Karlsson - 6 april 2015 15:21


Det finns många olika smärtor i vardagen jag har haft en hel del nu i dagarna först smärtan i rumpan jävlar vad det tog efter rump passet med bästa svägerskan i lördags :) sjukt kul måste verkligen bli fler tillfällen! Har liksom fortfarande ont :P...

Av Sofie Karlsson - 4 april 2015 20:39


Ja nu är det påsk och sex veckor har gått! Ja ni kanske undrar vad varför sex veckor och ja varför det gått sex veckor är för jag och min fina svägerska har varit utan godis/socker :) hihi Så sjukt duktiga vi har varit! Så idag börja vi med e...

Av Sofie Karlsson - 2 april 2015 22:48

Ja det känns som det ligger i kroppen ett personbästa i något skulle vara så skönt! :P Känns som det finns kraft i mig! Men har ju inte tränar på ap länge ju kan väl inte ha något i mig då? Träningen de känns som det glider mer och mer ifrån ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se