snuttetuffsan

Alla inlägg under december 2012

Av Sofie Karlsson - 9 december 2012 20:40

Mys pys -20 ute! våra bilar ville inte starta idag :/ dom frös kan man säga!! Och så fick ja frukost av älskling imorse de var han tur :) jag tog föra söndagen hihi!
Sen art det starta bilarna med hjälp av Annelie <3
Sen for vi till stor staden för lite handling av skor till Sofie!!! Så köpte samma som min älskade Cissi köpt as sköna varm skor :)
Sen hitta ja vad ja ska ha på mig på fredag så bäst att skramla ihop pengar till de :) sen har min bil fått en kupévärmare så de ska bli jävligt skönt att sätta sig i bilen imorgon biti :)

Åååå jag är så glad idag :) herre Gud jag tror de är min vecka som kommer :P spännande se vad som händer denna vecka :)
Och enu mera snö ska de bli!

Puss kram på er love love love love
// snuttetuffsan

Av Sofie Karlsson - 8 december 2012 17:14

Ja nu har jag varit borta för länge från skrivandet :/ haft mycket nu med snö skottning m,m ;P

Ja i onsdags kom de lite snö kan man säga :) hihi härligt kaos i stan :P folk blir så himla gnälliga att Gud går ju inte köra där bla bla bla och folk kör som galna som om de vore bar mark :/ men jag och Cissi gasade oss fram i stan som tur var slapp vi Ö harg så dom får städat denna vecka som kommer :)
Sen for ja hem ringde till Sara för att hämta bitzi hos henne frågade hur vägen var och den var så bra så :P hihi!!! Åkte ner för deras backe och puttade bort snön med min älskade bil men sen orka han inte mer :/ så vi tog kaffe hemma hos Sara så vara pulsa fram dit sen kon Lennart och skotta med traktorn åt ma :) stort tack till dig Lennart!!
Så väl hemma så var de att skotta :)

Så torsdag var lugn jobba som vanligt allt gick bra sen träffa Katrin för hämta smink grejerna :) mycket nöjd som alltid!! Så prata ja med Kajsa på eftermiddagen :) och då plinga det i mobilen som vara f*n kolla så då kom de in 8 nya hemstäds kunder så var de bara att planera om dagen! Så vart hoppa städen efter lunch och jobba på kontoret så slapp ja det inför nästa vecka..
hämta brorsan så han kunde få hem sk. I skottade bil :P så vart pepp talk med honom är så glad att jag har honom och förstår hur mycket ja vill träna <3 tack brorsan att du peppar mig!!

Fredag vart de städ Plus kontoret så skönt att allt är på sin plats!!
Sen hem och skota snö :P och in hämta ved påsen ut hämta ved och in och tog av mig skorna och av med strumporna för om man säger så här behöver ja köpa vinter skor :/
Men i alla fall när väl strumporna var av så kolla jag på fötterna och jävlar va jag ömsar skin ;P så det där medlet fungerar kan man säga!!!
Sen åkte ja och Annelie köpte pizza eller ja i alla fall sen hem titta på twiligt exlips eller hur den heter :) men 3 filmen!! As bra och Asså shiiiiit va snygg vargen är !!!! Ååååååå Ge Maa
Och testa per Mobergs vin och 5 solar av 5 möjliga :)

Så idag vart de ingen sov morgon för min älskling upp och jobba för honom och jag och bitzi tog sov morgon och slappat hela dagen :) sen for ja sara och jesaica till Sörping till dollar store :) men nu hemma igen så nu blir det elda och mysa och hoppas att Karln kommer snart :)

Ha en fortsatt trevlig lördag på er <3

// snuttetuffsan Och bilder att se vad som hänt i veckan

Av Sofie Karlsson - 4 december 2012 20:27

Ja de var många grejer detta va japp ska börja från kl 6.30 sprang ut startade bilen och massa SNÖ :) roligt för en gång skull :) men stopp på snön snart tycker ja :)
Sen for ja till jobbet och halt fy fasen kom fram till kalerstads rondellen och var snor halt när ja skulle stanna men allt gick bra som tur var.. Sen väl igenom rondellen så kom ja över stångån där svärmade det av poliser och ambulanser :/ va fan har hänt tänkte ja då hmm men det fick ja reda på nu på eftermiddagen en man som hittats död nere vid ån förbi vårat jobb nere vid ån :/ urs urs
Sen var de utbildning va kul få fråga massa om kem och hur man ska göra vid vissa golv m,m och grumme grön såpa vet ni va det är va?? Haha släng er i... Det är inte bra enligt vår utbildare PH värdet alldeles för dåligt alla tappa hackan idag kan ja säga er!! Får alltid veta något nytt :)
Sen vart möte med chefen eller möte i möte kolla HS kön prata om allt möjligt så får se hur de går i framtiden med Linköping ser väldigt bra ut så himla kul :) hihi och stort stort tack till Kajsa för den varmasmörgåstårtan :) mums du är så duktig du!!!
Glömt att skriva har de snöat hos er ? Kan ju säga attde snöat i Linköping rätt mycket om man säger så och fy satan så jävla Piss halt det är med för den delen :/ och klass 2 varning tills imorgon :/ hoppas man kommer till jobbet...
Så vart det en sväng med bästa Hannah till rusta och där lämna ja in en ljus slinga som inte vart som ja trodde här hemma :P tur det inte satt samma tjej i kassan :) hihi men köpte en ny och 4 ljus till för idag så klart hade dom 4 block ljus för ett bättre pris hmm :/ klart sen vart de XXL affären och kolla på löppar byxa men nja 600 spänn inte vad min plånbok skrek efter nu efter man lagt ut massa pengar :/ men får hoppas ja kan köpa jul klappar! Sen varde hemfärd och lotsa Hannah ut genom stora staden Linköping :) hihi och fy FAN så halt det var i ÖB rondellen :/ de gled kan man säga!!! Så väl hemma så vart de köttbulle macka Och Celcius :) och elda, tända ljus och slå på några avsnit av skilda världar :) hihi i det mysiga vädret..
Sen kom älskade Karln hem <3 mysigt men han gick och la sig för att han ska upp innan 12.00 för att åka och jobba!

Så ja ligger i soffan och tänker på min träning :/ :/ :/ :/ var så duktig förut sprang slog rekord efter rekord!! Men så vilade ja för benet skull för ja inte skulle för vära skadan.. Och nu då inte tränat på vet inte när säkert 4 veckor sen.... Så känner att de är Piss jobbigt för stod på 65 kg men gott säkert upp igen och ville så gärna ner under 65 kg.. Men aft så mycket på jobbet sen nu så pang bom blivit så jävla Piss kalt!! Så letar efter ett par tränings byxor så hoppas ja hittar ett par imorgon så ja verkligen kommer igång! Och gym kort? Ja vet i fan väntar tills nya året börjar för nu har ja inte pengar till de så får se om ja kan göra mycket själv med!!
Och ni ja vet vågen är inte en stor grej men just nu för mig är det de för under 65 sen skiter ja i de bara ja ligger där under så är ja super nöjd och då har ja liksom nott mitt mål :) men de är då de börja träna först så får vi se hur de går!
Men Sara min kära granne :) dina mörka slitna jeans ja fick av dig satt ju tajt förut och ni sitter dom behagligt :)
Så de är ju ett litet plus :)

Ne ni ska nog fasen lägga mig kl 20.30 :) gött!! För tror att de blir att gå upp tidigt och åka tidigare för åka säkert fram och min älskade Cissi kör försiktigt <3 <3 kommer vara dö orolig för dig!!

Sov så gott alla <3
// snuttetuffsan

Av Sofie Karlsson - 3 december 2012 20:14
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sofie Karlsson - 2 december 2012 20:18

Ja ja jag vet :) att de var ett tag sen men haft full rulle med jobb jobb jobb och stressa ner min kropp till den lugna nivån !!
Och stressen kommer för ja skulle ha tränat denna vecka men han inte med plus de förbannade vädret men nya tag denna vecka och ladda batterierna :) och det har jag gjort verkligen mycket mys med min älskade lilla familj <3 och all advents mys <3 och alla tomtar <3

Och imorgon hoppas ja verkligen att dagen börjar helt otroligt <3

Ovido - Quiz & Flashcards